Nyheter

Trening hele vinteren!

Av: Matthis Gullberg  |  Publisert: 5. november 2018  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Nå starter inne sesongen for leksjoner og pro timer. Bruk vinteren til å forbedre teknikken i studio med det mest moderne utstyret

Instruksjon hele vinteren

Asker golfklubb har et topp modernt utstyrt simulatorsenter med eget rom for pro.
Utstyrt med trackman og videoanalyse er dette er perfekt sted å ta instrukjson
 
Vi går inn i en sesong som består av reising og simulator golf for noen, og ingen golf i det hele tatt for andre. Hva burde du bruke tiden din på? Hva med å bli bedre i golf?

Vinteren er perfekt til å gjøre de forandringene i golfen din som kommer til å gjøre den store forskjellen. La oss begynne med noen spørsmål. Kan drivingen bli bedre? Hva med wedger? Både korte og lange. Får du nok spinn på dem? Stopper de der de skal? Puttingen er kanskje den viktigste delen av golfen. God og stabil putting kan gjøre en bra runde om til en fantastisk en, og en dårlig til en helt ok runde. Her på Asker kan du få testet og analysert alt du gjør på disse tingene og mer.

Eivind i samarbeid med sin Trackman vil hjelpe deg å forstå hva du må gjøre for å kunne spille den golfen du drømmer om.



Du kan enkelt booke protimer gjennom å ringe direkte til pro på 
975 74 716

Du kan også ringe til Peggen simulatorsenter 
91 90 25 26

Henvendelser på e-post gjøres til Eivind@askergolf.no


Netbooking:
Opprett en profil i netbooking så kan du booke dine tider online
Link til netbooking
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her