Kjell Pedersen

Styreleder

950 83 889

Kjell har vært styreleder for klubben de siste syv sesongene. Med det er Kjell den lengst sittende styrelederen i Asker sin historie.

Hans Nordstaa

Nestleder

916 68 800

Hans er nestleder i klubben. Regnskapsfører og delaktig i økonomigruppen. Hans sitter også i styret i Asker tennisklubb

Ketil Heggem

957 82 007

Ketil Heggem er ikke bare styremedlem, men er også leder for juniorkomiteen. Ketil leder nå satsingen for damerekruttering.

Nina Offenberg

920 57 372

Nina er styrets yngste medlem. Hun er tidligere elitespiller i klubben og representerer fortsatt Asker sin ære i Lag-NM for damer. Nina er utdannet trener 1 og sitter også i banekomiten

Lars Erik Aursand

90 05 34 29

Lars-Erik gikk nylig inn i banekomiteen fra sesongen 2017. Han har tidligere vært leder for hus komiteen, og fortsetter mye av det jobbet i nye verv.

Torry Berner Einan

477 07 789

Torry er en ivrig støttespiller til junior elitegruppa. Han sitter også ansvarlig for sponsorutvikling i strategikomiteen.

Eva Stockfleth

Varamedlem

976 79 215

Eva er en av de som vært med i styret lenge. Hun sitter også som leder for handicap og turneringskomiteen med ansvar for klubbens interne turneringer.

Arne Johan Johnsen

Varamedlem

93 44 51 12

Arne ble styremedlem 2017. Sportslig interessert gikk han også direkte inn og ble medlem i turneringskomiten