Junior/elite

De ulike treningsgrupper i junior- og elitegruppa

Junior- og elitegruppa er inndelt i ulike treningsgrupper som er tilpasset den enkeltes alder, ferdighetsnivå og ambisjoner. Hos oss er det plass til alle. Fra de som trener for det sosiale, de som trener for å bli litt bedre, og for de som ønsker å trene for å bli blant de beste. Treningene går fra starten av Mai og følger skolekalenderen. Vi startet opp igjen uke 34 etter sommerferien.

Treningsavgiftene deltagerne betaler går i sin helthet til juniorgruppa sitt arbeide. Eventuelle overskudd investeres i å utvikle det treningsmessige og sosiale miljøet ytterligere. Vi har en ambisjon om å arrangere minst to golfturer per sesong, hvor det i stor grad vektlegges å utvikle og forsterke det sosiale miljøet.

Fra våren 2017 opererer vi med gruppeinndelinger som beskrevet under. Alle deltagere i organiserte treningsgrupper i Asker Golfklubb har mulighet til å trene og spille på Holtsmark 9-hullsbane som en del av sitt treningsmedlemskap. I tillegg også fritt spill på 18-hullsbanene i Drammen og på Kjekstad. Merk at greenfee billetter må hentes i Proshop på Asker og medbringes til Holtsmark.
  • Mini Mix. Blandet gutte/jente trening for alderen 5-8 år. Golf for de yngste, blandet kjønn i gruppa. Fokus på å lære golf gjennom lek og morro.  Vi bemanner med trenerressurser slik at vi kan ta i mot nye deltakere løpende. Trening tirsdager kl. 17.15-18.15 og onsdager fra kl. 16.30 til 17.30. Treningsavgift utesesongen 2017 er kr. 1.200,-. I tillegg til deltagelse på trening inkluderer dette også mulighet til å spille på Holtsmarks 9-hullsbane for egentrening.
  • Junior 9-12 år. Blandet gutte/jente gruppe. Vi bemanner med trenerressurser slik at vi kan ta i mot nye deltakere løpende. Trening tirsdag kl. 17.15 til 18.15 og onsdager fra kl. 17.30-18.30.  Treningsavgift utesesongen 2017 er kr. 1.500,-. I tillegg til deltagelse på trening inkluderer treningsavgiften også mulighet til å spille på Holtsmarks 9-hullsbane, samt Drammen og Kjekstad 18-hullsbaner.
  • Junior 13++år. Mix gruppe fra 13 år og oppover. Dette er gruppen for de som vil ha golf som en sosial, morsom idrett og møte andre som også har det slik. Det blir mye lek om moro hvor spillerene vil kunne lære igjennom å løse morsomme oppgaver. Trening mandager fra kl 17.00 til kl 18.00. Treningsavgift utesesongen 2017 er kr. 1.800,-.  I tillegg til deltagelse på trening og protimer, inkluderer treningsavgiften også mulighet til å spille på Holtsmarks 9-hullsbane, samt Drammen og Kjekstad 18-hullsbaner.
  • Junior og Elite Rekrutt. Mix gruppe. 11+ år. Rekrutteringsgruppe til Asker Golf Team gruppa. For de som er etablerte golfere og ønsker å trene strukturert og målrettet for å bli gode golfere. Trening torsdager fra kl. 17.00 til 18.30. Treningsavgift utesesongen 2017 er kr. 2.650,-. Inkluderer mulighet til 30 min trening med pro hver 14 dag, forutsetter demonstrert engasjement og vilje til egentrening mellom protimene. I tillegg til deltagelse på trening og protimer, inkluderer treningsavgiften også mulighet til å spille på Holtsmarks 9-hullsbane, samt Drammen og Kjekstad 18-hullsbaner. For juniorer fra 13 år og oppover inkluderer treningsavgiften også muligheten til å spille tre runder gratis på 16 ulike golfbaner på Østlande. Merk for spill på de 16 baner gjelder egne kriterier, se under.
  • Asker Golf Team (AGT). Trening for klubbens beste og mest ambisiøse junior og elite spillere. Aktive turneringsspillere som ønsker å jobbe strukturert og målrettet mot å videreutvikle sitt talent til et enda høyere nivå. Påmelding til gruppen krever en invitasjon fra Headpro Eivind Jordell. Trening onsdager fra kl. 18.30 til 20.00. Treningsavgift utesesongen 2017 er kr. 3.650,-. Inkluderer mulighet til 30 min trening med pro hver uke, forutsetter demonstrert engasjement og vilje til egentrening mellom protimene. I tillegg til deltagelse på trening og protimer, inkluderer treningsavgiften også mulighet til å spille på Holtsmarks 9-hullsbane, samt Drammen og Kjekstad 18-hullsbaner. For juniorer fra 13 år og oppover inkluderer treningsavgiften også muligheten til å spille tre runder gratis på 16 ulike golfbaner på Østlande. Merk for spill på de 16 baner gjelder egne kriterier, se under.
Deltagelse i organisert trening forutsetter også medlemskap i Asker Golfklubb. For spill på Holtsmark 9-hulls kreves det ikke at du har gjennomgått formelt nybegynnerkurs i golf. For spill på 18 hulls banene Drammen og Kjekstad kreves at du har tatt slikt kurs.

De 16 omtalte baner over
Askim, Atlungstad, Borregaard, Drøbak, Gamle Fredrikstad, Hauger, Kongsvinger, Losby, Miklagard, Moss & Rygge, Mørk, Oppegård, Onsøy, Skjeberg, Soon og Østmarka

Kriterier for å få spille tre runder på de ulike 16 baner
Dette er et samarbeid mellom en rekke klubber for å stimulere og støtte juniorspilleres utvikling.og det er derfor knyttet kriterier til å kvalifisere for å få denne muligheten. Kriteriene er
  • 13-19 år i 2017
  • delta på 2 treninger i uken med klubben
  • delta på 1 turnering utenfor egen klubb (NT/ST) før 1. Juni
  • Hcp bedre enn 36.0
Påmeldingssidene til treningene er åpne. Noen av treningene kan gå på samme tidspunkt, og avhengig av oppmøte fra gang til gang, kan det være aktuelt å slå gruppene ved enkelte treninger om det vurderes mest hensiktsmessig.

Ønsker du å delta? Meld deg på on-line under fanen "påmeldinger treninger" på høyre side.