Nyhetsbrev 1 - 2016

Banen åpner søndag 1. mai kl. 11.00
Vi åpner banen på søndag kl. 11.00! Booking skjer i GolfBox. Det vokser veldig fort men da vi hadde minusgrader og snøstorm søndag mandag så er ikke forholdene helt optimale enda. Dick og hele greenkeeperstaben jobber hele uken med å preparere greenene. Vi klipper foreløpig høyt for å spare på gresset men med nøye valsing innen søndag så skal det være fullt spillbart.

Matthias og Anne-Live i administrasjon hilser dere velkomne til en ny sesong.
Matthias har nå vært på plass i over 3 uker. Han har fått presentert seg for alle komiteene og flere av medlemmene. Kom gjerne innom kontoret å si hei!

I år har vi veldig mange spennende tilbud. Vi har inngått samarbeid med Kjekstad og Drammen med en felles ordning der man som fullt betalende medlem betaler ytterligere 1490kr for fritt spill på alle 3 baner hele sesongen.
Ordinære medlemmer betaler også kun 50% greenfee på Skjeberg GK og vi har felles fritt spill avtale med Mjøsen GK.

__________________________________________________________________________________________________

Marcus Thim er godt i gang med instruksjon!

Vår nye golfpro er godt i gang. Vi har allerede klart å holde 2 helger med VTG der vi har fått 23 nye medlemmer. Vi har satt opp nye kurs fremover. Hvis det er noen som kjenner noen som har lyst å prøve på golf har vi fortsatt gode tilbud. Les mer her

Marcus gir privattimer og setter opp gruppetimer fremover. Informasjon kommer løpende under Pro på hjemmesiden. Som et oppstarts tilbud kan man nå bestille en dobbelttime men kun betale for 55 min.

Proshopen er åpen fra kl. 8.00. Restauranten åpner på søndag kl. 10.00

Flere gode tilbud fra blant annet testvinnerne i årets utstyrsguide Norsk Golf med Cobra og Callaway! Stikk innom til Karl å finn ut av hva som er nytt for i år!

Støtt våre sponsorer!

For de beste kassaløsningene som nå også blir brukt på Asker GK
www.kassasenterost.no
Ta gjerne kontakt for mere informasjon på 404 00 152