+47 66 90 03 40

Junior/elite

Om junior og elite gruppa i Asker Golfklubb

Asker Golfklubb junior- og elitegruppe har som målsetning å tilby et organisert treningstilbud tilpasset alle ulike gruppers behov og ambisjoner, på tvers av alder og kjønn. Dette omfatter såvel de som trener for å ha det gøy og sosialt, de som trener for å bli bedre, og de som ønsker å satse på golf. Vi vektlegger sterkt å skape et godt sosialt miljø, hvor alle kan føle tilhørighet og trivsel. Klubben har også en ambisjon om å være en foregangsklubb innenfor jente og kvinnegolf, og vi ønsker særlig nye jenter velkommen i miljøet

    

Vår erfaring er at 9 av 10 aldri prøver golf av ulike grunner, mens 9 av 10 som faktisk prøver golf synes golf er gøy. Et hovedfokus for oss er derfor å tilrettelegge for at så mange som mulig av Askers barn og ungdom får prøve og oppdage hvor gøy og sosialt golf kan være. Golf er en fantastisk fin aktivitet for vennegupper og familier på tvers av generasjoner.

     

Foruten ukentlige fellestreninger, og personlig instruksjon, er det også mulig å være med på reiser i innland og utland. For de ivrige golfere tilrettelegger vi også for innendørstrening på vinterstid. Har du ikke forsøkt å spille golf anbefaler vi deg å å prøve. Vi hjelper deg gjerne til å prøve, og kan nesten garantere en positiv opplevelse.

 
Nordialog
Aker Solutions
Asker Bilutleie
Hotel-Link
Kongsberg Defence
Vedal
Colgate
First Hotels
PwC
Nets
Spinnoff
Scandic Asker
Birdie1
DNVGL
Isipisi
Western Geco
Thon Hotel Vettre
MGI Revisjon
Kassaservice Øst