+47 66 90 03 40

Banen

Siste månedSesongen begynner å gå mot slutten. Idag var det 5 grader varmt på morgenen og det er ikke lenge før vi har frost om natten. Ifjor kunne vi holde åpent hele oktober, til tross for frost noen dager. I år ser september ut å være veldig varm så vi håper på å kunne holde åpent lenge også i år.

Mandag/tirsdag 19-20 september fikk vi endelig gjort klart vertikalskjærningen. Vi har også resådd med mestadels krypvein. Dette burde få effekt allerede til neste uke men det er også viktige grep for neste sesong.
Under uken har vi ikke klippet greener og også satt ned greenfee da det ikke var optimale spilleforhold.

Nå lørdag morgon har vi klippet og valset og greenene har allerede fått effekt.
Fra nå av klipper vi litt høgre en tidligere i år og valser heller. Vi vil absolutt ikke at gresset skal bli stresset når det blir kaldere, spesielt ikke når det kommer opp helt nytt gress som er litt svakere til å begynne med.

Fra oktober går vi ned på 4 personer på banen. Sanne og Lars har gjort ferdig sesongen, og ut oktober kommer Eddie, David, Bosse og Espen gjøre de nødvendige grepen innen vi stenger.
I år kommer vi hulle greenene når vi nærmer oss stengning men vi fyller også i hullene så dem ikke står åpne under vinteren. Dette for å forhindre isbildning under greenene.
 

Andre innlegg

Til bloggens forside

Nordialog
Aker Solutions
Asker Bilutleie
Hotel-Link
Kongsberg Defence
Vedal
Colgate
First Hotels
PwC
Nets
Spinnoff
Scandic Asker
Birdie1
DNVGL
Isipisi
Western Geco
Thon Hotel Vettre
MGI Revisjon
Kassaservice Øst