+47 66 90 03 40

Banen

Første fulle klippdagenDet har tatt enda til 22 mai innen vi har hatt fullt klippeprogram på banen. Mye regn, mye snø har gjort at vi mistet større delen av mai. Det er heller ikke morsomt å behøve vise opp en bane som ikke er klippet og stelt.

Idag ser banen helt annerledes ut. Vi har fått klippet fairway 2 ganger, både opp og ned idag for å være sikre på å få vekk alle tusser. Greenene har også blitt skjæret. Fra tirsdag får vi også sådd og dresset. Vi kommer kjøre en hel del valsing som kommer bidra til en bedre putteflate. Vi klipper fortsat høyt men går ned under uken med 1-2mm. Dette gjør også veldig mye for at det skal virke jevnere. 

Når vi er klare med greenene for denne uken er det maksimal fokus på fairway. Det er ikke alle som har fått nok vekst enda. Vi kommer børste opp det brune som er igjen, skjære og så med rødsvingel. Et bra vedlikeholdsprogram de nærmste ukene bør gjøre underverk, særlig med den bra temperaturen som er spådd fremover. Hull 7 og 13 er betydelig bedre på fairway en noen av de andre. Vi ser også at her er det rødsvingel og markrapp som har etablert seg. Tunrappen på for eksempel hull 1-2-3 er ikke like bra, men kommer fort i varmen.

Sånn jobber vi denne uken:Denne uken er vi 5 på jobb pluss Clara som hjelper til hele uken. Det gjør at vi får bra med tid til å gjøre de grepene vi har planlagt innfør langhelgen.Clara Karlsson hjelper til å sette hull på puttinggreen.

Det er også fullt kjør bland dugnadsarbeiderne. Her ser vi dagens helt som har kjørt runden rundt banen og tømt søppel. Dette blir nå gjort 4 ganger i uken på dugnad, både fra medlemmer, men også i samarbeid med Borgenbråtan.
Her ser vi også at det har kommet mye gress etter varmen og regnet i helgen. Green på 18 ble ikke klippet på 2 dager og det ble direkte veldig mye vekst. Etter bildet ble tatt har vi klippet gresset ned og nå skal det være velidig bra rull.

 

Andre innlegg

Til bloggens forside

Nordialog
Aker Solutions
Asker Bilutleie
Hotel-Link
Kongsberg Defence
Vedal
Colgate
First Hotels
PwC
Nets
Spinnoff
Scandic Asker
Birdie1
DNVGL
Isipisi
Western Geco
Thon Hotel Vettre
MGI Revisjon
Kassaservice Øst