+47 66 90 03 40

Banen

Banen stenger grunnet snø

 
Natt til onsdag kom all nedbøren ned som snø og banen er igjen dekket av 9 cm. Vi er på grunn av dette nødt til å stenge banen og rangen inn til videre.
 

 
De siste årene har vi blitt vant til både tidlig åpning og godt vær, ofte med spill allerede i april. Banemannskapet jobber hardt på våren for å få banen i god kondisjon så tidlig som mulig. Også i år så det ut å bli tidlig åpning. Lite snø og varm temperatur rundt januar/februar.
 
Dessverre snudde været og april ble veldig kald. En uke før planlagt åpning fikk vi 30 cm snø som ble liggende i flere dager. Når dette smeltet var vi allerede 2 uker bak planlegging. Siste uken har det også blitt kaldt igjen. Vi har frost på morgenen og variert snøvær.

Det skjer veldig lite ute på banen. Noen dager med sol har fått gresset til å se grønt ut på flere steder. Men det vokser i grunn ikke i det hele tatt enda. Fairway som består til stor del av tunrapp (Pua) overvintrer ikke noe særlig og det ser særdeles brunt ut. Dette, sammen med nyetablert gress på greener kommer med varmen, men det er viktig at vi ikke stresser gresset. Det var derfor ikke mulig å klippe annet enn hver 3e dag forrige uke og helg. Noe som resulterte i litt hopp og sprett på greenene og nedsatt greenfee.
 
Vi venter alle på att været skal snu igjen og ber om tålmodighet. Sommeren er rett rundt hjørnet.
 
Men ikke helt enda.
 
Med vennlig hilsen
Matthias Gullberg
Daglig leder
Asker golfklubb

Andre innlegg

Til bloggens forside

Nordialog
Aker Solutions
Asker Bilutleie
Hotel-Link
Kongsberg Defence
Vedal
Colgate
First Hotels
PwC
Nets
Spinnoff
Scandic Asker
Birdie1
DNVGL
Isipisi
Western Geco
Thon Hotel Vettre
MGI Revisjon
Kassaservice Øst