+47 66 90 03 40

Banen

Baneåpning 2017 (og en masse ferdiggress)Nå har vi endelig tatt beslutning på baneåpning. Lørdag åpner vi portene.

Banen bærer definitivt preg av våren, og det er ikke rart med tanke på at vi hadde 30cm snø for bare en uke siden.
Greenene hadde fått veldig bra vekst og bra farve, men snønen stoppet opp det meste. I tillegg har vi fått noen små steder med snømugg som vi ikke hadde tidligere.

Greener, fairway, ferdiggress og rydding

Dette betyr ganske mye arbeid frem til helgen. Greener og fairway skal gjøres ferdige. Flere av fairway mangler den grønne farven av nytt gress. Vi kommer jobbe med dette under mai for å få frem det gresset vi har lyst til å ha. Dette betyr en del resåing, gjødsling og vanning.Her ser vi hull 18, tirsdag innen åpning. Bra vær og gode vekstforhold!

Det viktigste vi har er selvfølgelig greener. Lavpunktene på greener der det ahr stått vann er betydelig mindre grønne enn andre partier. Dette syns tydelig på for eksempel hull 5 som er veldig bra i år, untatt en flekk på midten av green der vann har runnet ned og blitt liggende. 
Det blir et fokus tik neste sesong å lokalisere problemområden på greener for å lage tiltak for smeltevann fra vintern. 
Vi har også dessverre fått noen små områden med snømugg etter forrige ukes helvetesvær. 
Dressing og mye vann i solværet håper vi skal hjelpe denne uken. Så starter vi med det nye vedlikeholdsprogrammet til neste uke. Hull 12 tirsdag kveld.

På noen steder er det fortsatt kvist igjen etter dugnaden. Vi må kjøre dette vekk. I tillegg trenger vi litt hjelp for å få ut ballvaskere, søppelbøtter og lignende innen lørdag.

Der ble ganske mye å gjøre denne uken for å få fjort alt dette innen åpnnig. I tillegg ble ferdiggresset en uke forsinket da det kom snø. Dette har vi lagt ut under tirsdag og onsdag. 800!!!! kvm. Veldig mye, men vi har klart å legge ut 3 teesteder og en gressbunker på 11. Vannsprederne kommer stå på hele tiden for at det nye gresset ikke skal tørke ut.Her står Bosse og David og galant viser opp hvordan man legger ferdiggress over en gammel bunker.

Lange dager og mye å gjøre. Men det skal være ferdig till lørdag.
I helgen kommer Eddie og Espen jobbe å se til så greenene er ferdige og klipte under lørdag/søndag.!

God helg og lykke til med spillet!


 

Andre innlegg

Til bloggens forside

Nordialog
Aker Solutions
Asker Bilutleie
Hotel-Link
Kongsberg Defence
Vedal
Colgate
First Hotels
PwC
Nets
Spinnoff
Scandic Asker
Birdie1
DNVGL
Isipisi
Western Geco
Thon Hotel Vettre
MGI Revisjon
Kassaservice Øst